
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pieno – 150ml
- Vištienos sultinio – 1500ml
- Morkų – 2vnt.
- Brokolių – 150g
- Fermentinis sūrio – 40g
- Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
- Svogūnų – 1vnt.
- Bulvių – 4vnt.
Gaminimas
- Į vištienos sultinį sudedame pjaustytas morkas, bulves ir svogūną.
- Verdame apie 30 minučių, tada sumažiname ugnį, dedame brokolius, beriame druskos ir pipirų, dedame 2 lakštus sūrio ir išmaišome.
- Dar po 5-6 minučių kaitinimo, supilame pieną sumaišytą su krakmolu bei likusį sūrį, ir lėtai maišydami kaitiname dar 5-7 minutes.
- Patiekiame karštą.
Parašykite komentarą