Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Pieno – 600ml
- Kvietinių miltų – 70g
- Morkų – 2vnt.
- Skrebučių – 50g
- Cheddar sūrio – 250g
- Sviesto – 5 arb. šaukšt.
- Garstyčių miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Porų – 2vnt.
- Alaus (šviesaus) – 150ml
Gaminimas
- Puode išlydome sviestą ir sudedame tarkuotas morkas bei pjaustytus porus. Pabarstome druska ir pipirais ir kepame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
- Suberiame miltus, dar porą minučių kepame ir viską užpilame pienu ir alumi. Sudedame garstyčias ir kaitiname iki virimo ant vidutinės ugnies.
- Užvirus sriubai, nuimame nuo ugnies ir sudedame tarkuotą čederio sūrį ir maišome, kol sūris išsilydo.
- Sriubą patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą