• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sūrio sriuba

2010-10-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Sūrio sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Pieno – 600ml
  • Kvietinių miltų – 70g
  • Morkų – 2vnt.
  • Skrebučių – 50g
  • Cheddar sūrio – 250g
  • Sviesto – 5 arb. šaukšt.
  • Garstyčių miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Porų – 2vnt.
  • Alaus (šviesaus) – 150ml

Gaminimas

  1. Puode išlydome sviestą ir sudedame tarkuotas morkas bei pjaustytus porus. Pabarstome druska ir pipirais ir kepame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
  2. Suberiame miltus, dar porą minučių kepame ir viską užpilame pienu ir alumi. Sudedame garstyčias ir kaitiname iki virimo ant vidutinės ugnies.
  3. Užvirus sriubai, nuimame nuo ugnies ir sudedame tarkuotą čederio sūrį ir maišome, kol sūris išsilydo.
  4. Sriubą patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: alus, čederio sūris, garstyčios, miltai, morkos, pienas, poras, skrebučiai, sviestas

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Pusryčių sumuštinis su vištiena ir migdolais
Sekantis įrašas: Kiaušinienės vyniotinis su šonine »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt