• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tiršta brokolių sriuba su lašiša

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g rūkytos lašišos
  • 800ml žuvies sultinio/vandens
  • 350g brokolių
  • 100g grietinės
  • 2 v.š. aliejaus
  • 50g petražolių
  • 1 nedidelis svogūnas
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame apie 3 minutes. Po trijų minučių sudedame smulkintą brokolį, kurį kepame taip pat 3 minutes.
Apkeptas daržoves sudedame į puodą su verdančiu sultiniu ir verdame apie 7 minutes.
Suminkštėjus daržovėms sutriname jas elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
Į tirštą sriubą beriame druskos ir pipirų, sudedame grietinę, smulkintas petražoles ir ant vidutinės ugnies verdame kol pradeda kilti burbuliukai.
Patiekdami pilame tirštą brokolių sriubą į dubenį, o per vidurį dedame po kelias juosteles rūkytos lašišos.
Patiekiame su skrudinta balta duona.

Kategorijos:Jūros gėrybių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, brokoliai, grietinė, lašiša, petražolė, pomidorų sultys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Laksa su jūros gėrybėmis
Laksa su jūros gėrybėmis
Suomiška žuvienė
Suomiška žuvienė
Sicilietiška žuvienė
Sicilietiška žuvienė

Previous Post: « Elnienos čili
Sekantis įrašas: Keptos paprikos padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt