Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos sultinio – 1200ml
- Morkų – 4vnt.
- Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
- Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Ryžių – 100g
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Į puodą su sultiniu suberiame ryžius, sudedame nuluptas ir smulkiai supjaustytas morkas ir svogūnus ir viską verdame apie 20 minučių.
- Po 20 minučių beriame druskos ir cukraus, dedame imbierą ir kario prieskonius. Verdame dar 7-10 minučių.
- Sriubą nuimame nuo ugnies ir elektriniu smulkintuvu susmulkiname iki vientisos masės. Trintą sriubą dar 2 minutėms dedame ant ugnies.
- Tirštą morkų ir ryžių sriubą patiekiame karštą su skrebučiais.
Parašykite komentarą