• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta bulvių ir porų sriuba su kokosų pienu

2014-08-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Trinta bulvių ir porų sriuba su kokosų pienu

Ingridientai

  • 4 bulves
  • 1 didelis poras
  • 250ml kokosų pieno
  • 1l daržovių sultinio
  • 1 v.š. sviesto
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 1 a.š. smulkintų petražolių
  • 1 a.š. ciberžolės
  • druska ir pipirai

 

Gaminimas

Bulves sulupame ir supjaustome nedideliais gabaliukais, puode užpilame sultiniu, beriame truputį druskos ir pipirų ir verdame apie 20 minučių.
Kol bulvės verda – susmulkiname porą, svogūną bei skiltelę česnako. Sudedame juos į keptuvę su sviestu ir ant nedidelės ugnies kepame apie 7 minutes.
Apkeptas daržoves sudedame į puodą su bulvėmis, beriame ciberžolę, pilame kokosų pieną, smulkintas petražoles ir viską sutriname elektriniu smulkintuvu iki vientisumo. Trintą sriubą dedame ant silpnos ugnies ir verdame dar 15 minučių.

Trintą bulvių ir porų sriubą su kokosų pienu patiekiame šiltą su paskrudinta duonele.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bulvės, ciberžolė, kokosų pienas, petražolės, poras, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Vištienos skrandukai prie alaus
Sekantis įrašas: Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt