Ingridientai
- 4 bulves
- 1 didelis poras
- 250ml kokosų pieno
- 1l daržovių sultinio
- 1 v.š. sviesto
- 1 skiltelė česnako
- 1 nedidelis svogūnas
- 1 a.š. smulkintų petražolių
- 1 a.š. ciberžolės
- druska ir pipirai
Gaminimas
Bulves sulupame ir supjaustome nedideliais gabaliukais, puode užpilame sultiniu, beriame truputį druskos ir pipirų ir verdame apie 20 minučių.
Kol bulvės verda – susmulkiname porą, svogūną bei skiltelę česnako. Sudedame juos į keptuvę su sviestu ir ant nedidelės ugnies kepame apie 7 minutes.
Apkeptas daržoves sudedame į puodą su bulvėmis, beriame ciberžolę, pilame kokosų pieną, smulkintas petražoles ir viską sutriname elektriniu smulkintuvu iki vientisumo. Trintą sriubą dedame ant silpnos ugnies ir verdame dar 15 minučių.
Trintą bulvių ir porų sriubą su kokosų pienu patiekiame šiltą su paskrudinta duonele.
Parašykite komentarą