• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta bulvių ir porų sriuba

2010-11-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Trinta bulvių ir porų sriuba

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 100ml
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 500g
  • Vištienos sultinio – 1200ml
  • Alyvuogių aliejaus – 50ml
  • Laiškinių česnakų – 10g
  • Česnako skiltelių – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Porų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame česnaką ir svogūną, kuriuos kepame apie 3 minutes.
  2. Suminkštėjus svogūnams į keptuvę sudedame kubeliais supjaustytas nuluptas bulves ir porus, kuriuos kepame dar 5 minutes.
  3. Apkeptas daržoves sudedame į puodą ir supilame sultinį. Ant vidutinės ugnies verdame daržoves su sultiniu apie 20 minučių.
  4. Suminkštėjus bulvėms nuimame puodą nuo ugnies ir elektriniu smulkintuvu sutriname daržoves su sultiniu iki vientisos masės.
  5. Tirštą sriubą dedame ant silpnos ugnies, supilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų ir verdame dar 5 minutes.
  6. Patiekdami į dubenėlį pilame sriubos, pabarstome smulkintu laiškiniu česnaku bei skrebučių kubeliais.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, grietinėlė, laiškinis česnakas, poras, skrebučiai, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Kopūstų apkepas
Sekantis įrašas: Sausainiai pertepti šokoladu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt