• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta keptų cukinijų sriuba

2011-03-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g cukinijos
  • 0,7l sultinio
  • 3 skiltelės česnako
  • 3 v.š. sviesto
  • 1 svogūnas
  • 200g grietinėlės
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Supilame sultinį į puodą ir užverdame.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame mažais kubeliais pjaustytą cukiniją ir svogūną, kuriuos kepame 5-8 minutes ant stiprios ugnies. Apkeptą cukiniją sudedame į puodą su verdančiu sultiniu.
Į tą pačią keptuvę sudedame smulkintą česnaką ir minutę kepame.
Į puodą su cukinijomis supilame grietinėlę, dedame keptus česnakus, beriame druskos ir pipirų ir viską susmulkiname iki vientisos masės elektriniu smulkintuvu.
Dedame trintą sriubą ant silpnos ugnies ir dar 5 minutes kaitiname.
Trinta cukinijų sriubą patiekiame šiltą su skrudinta balta duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: česnakas, grietinėlė, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Moliūgų sriuba
Moliūgų sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”

Previous Post: « Troškinti rauginti kopūstai su jautiena
Sekantis įrašas: Silkės paštetas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt