• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta moliūgo ir salierų sriuba

2014-01-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Moliugo ir salieru sriuba

Ingridientai

  • 500g geltonojo moliūgo
  • 3 saliero lapkočiai su lapeliais
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. sezamo sėklų
  • 0,25 a.š. cinamono
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Moliūgą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir pagardinę druska verdame apie 10-15 minučių, kol moliūgas suminkštėja.

Saliero lapkočius (be viršutinių lapelių) supjaustome ir sudedame į įkaitintą keptuvę su 2 v.š. aliejaus. Kepame apie 3 minutes ant vidutinės ugnies. Sudedame smulkintą česnaką ir kepame dar 4 minutes.

Sezamo sėklas sutriname grūstuve ir beriame ant kepančių salierų. Kartu sudedame susmulkintus saliero lapelius ir išmaišę dar minutę kepame. Po minutės nuimame keptuvę nuo ugnies. Apkeptas daržoves sudedame į puodą su verdančiais moliūgais.

Sriubą sutriname elektriniu smulkintuvu iki vientisos konsistencijos, beriame druskos, truputį pipirų bei cinamoną. Viską išmaišome ir dedame ant silpnos ugnies dar keletui minučių.

Sriubą patiekiame šiltą su skrudinta duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: česnakas, cinamonas, moliūgas, salieras, sezamo sėklos

 

Panašūs receptai

Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA

Previous Post: « Gaivios salotos su kietuoju sūriu
Sekantis įrašas: Kiaulienos žlėgtainis su morkomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt