Ingridientai
- 1,2l vištienos sultinio
- 450g moliūgo
- 2 česnako skiltelės
- 50g moliūgo sėklų
- 1 v.š. aliejaus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Į vištienos sultinį sudedame nedideliais kubeliais supjaustytą moliūgą, kurį verdame apie 15-20 minučių.
Įkaitintoje keptuvėje (be aliejaus) paskrudiname moliūgo sėklas ir jas išimame.
Į keptuvę pilame aliejų ir sudedame smulkintus česnakus, kuriuos kepame apie 1 minutę, kol pradedame skleisti aromatą.
Pusę paskrudintų sėklų sutriname prieskonių trintuvu ir sudedame į puodą. Kartu sudedame kepintą česnaką, beriame druskos ir pipirų ir viską sutriname elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
Patiekiame sriubą šiltą, pagardintą nesmulkintomis skrudintomis sėklomis bei žalumynais.
Į puodą su
Parašykite komentarą