Kreminė ir kvapni trinta morkų sriuba tikrai jus sušildys šaltais žiemos vakarais.
Trintai morkų sriubai reikės
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Česnakų – 15g
- Imbierų – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Apelsinų sulčių – 40ml
- Morkų – 2vnt.
- Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
- Daržovių sultinio kubelių – 1vnt.
- Kokosų pieno – 200ml
Gaminimas
- Puode arba gilioje keptuvėje ant šaukšto aliejaus 5 min pakepame svogūną bei imbierą.
- Sudedame smulkintą česnaką, tarkuotas morkas, karį ir viską užpilame sultiniu.
- Verdame apie 20min.
- Išvirtas daržoves kartu su sultiniu susmulkiname elektriniu smulkintuvu.
- Į gautą masę pilame kokosų pieną, beriame druskos ir pipirų.
- Vėsiname sriubą 7 minutes, tada supilame apelsino sultis.
- Trintą morkų sriubą patiekiame šiltą.
- Skanaus!
Parašykite komentarą