• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta morkų sriuba

2010-04-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Trinta morkų sriuba

Kreminė ir kvapni trinta morkų sriuba tikrai jus sušildys šaltais žiemos vakarais.

Trintai morkų sriubai reikės

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Česnakų – 15g
  • Imbierų – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Apelsinų sulčių – 40ml
  • Morkų – 2vnt.
  • Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Daržovių sultinio kubelių – 1vnt.
  • Kokosų pieno – 200ml

Gaminimas

  1. Puode arba gilioje keptuvėje ant šaukšto aliejaus 5 min pakepame svogūną bei imbierą.
  2. Sudedame smulkintą česnaką, tarkuotas morkas, karį ir viską užpilame sultiniu.
  3. Verdame apie 20min.
  4. Išvirtas daržoves kartu su sultiniu susmulkiname elektriniu smulkintuvu.
  5. Į gautą masę pilame kokosų pieną, beriame druskos ir pipirų.
  6. Vėsiname sriubą 7 minutes, tada supilame apelsino sultis.
  7. Trintą morkų sriubą patiekiame šiltą.
  8. Skanaus!

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: apelsinas, imbieras, karis, kokoso riešutas, morkos, pipirai, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Aštri trinta moliūgų sriuba
Sekantis įrašas: Prancūziška svogūnų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt