Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pieno – 400ml
- Vištienos sultinio – 400ml
- Čili pipirų – 0.5vnt.
- Muskato – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kvietinių miltų – 1 šaukštas
- Paprikų (žaliųjų) – 6vnt.
- Sviesto – 3 šaukštai
Gaminimas
- Į sultinį sudedame smulkintas paprikas, muskatą, beriame druskos,čili, pipirų ir viską susmulkiname elektrinu smulkintuvu.
- Ant silpnos ugnies pašildome pieną.
- Puode išlydome sviestą, sudedame miltus ir supilame pieną. Kaitiname apie 5 minutes.
- Supilame sultinį su paprikomis ir ant vidutinės ugnies verdame apie 30 minučių.
Parašykite komentarą