• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta paprikinė sriuba su pienu

2010-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Trinta paprikinė sriuba su pienu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pieno – 400ml
  • Vištienos sultinio – 400ml
  • Čili pipirų – 0.5vnt.
  • Muskato – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Paprikų (žaliųjų) – 6vnt.
  • Sviesto – 3 šaukštai

Gaminimas

  1. Į sultinį sudedame smulkintas paprikas, muskatą, beriame druskos,čili, pipirų ir viską susmulkiname elektrinu smulkintuvu.
  2. Ant silpnos ugnies pašildome pieną.
  3. Puode išlydome sviestą, sudedame miltus ir supilame pieną. Kaitiname apie 5 minutes.
  4. Supilame sultinį su paprikomis ir ant vidutinės ugnies verdame apie 30 minučių.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Pieniškos ir kruopų sriubos, Sriubos Tagged With: čili pipiras, miltai, muskatas, paprika, pienas, sriuba, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

Kalafiorų ir sūrio sriuba
Kalafiorų ir sūrio sriuba
Pieniška daržovių ir sūrio sriuba
Pieniška daržovių ir sūrio sriuba
Pieniška daržovių sriuba
Pieniška daržovių sriuba

Previous Post: « Grybų kotletukai
Sekantis įrašas: Korėjietiškas omletas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt