• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta pupelių sriuba su grybais

2010-09-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Trinta pupelių sriuba su grybais

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vištienos sultinio – 1500ml
  • Petražolių – 50g
  • Grybų – 200g
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Bulvių – 2vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Pupelių (baltųjų) – 300g

Gaminimas

  1. Pupeles suberiame į puodą, užpilame vandeniu ir verdame kol jos suminkštėja. (Kad būtų greičiau, jas galime iš vakaro užmerkti).
  2. Atskirame puode nuverdame grybus.
  3. Bulves nulupame ir supjaustome smulkiais kubeliais.
  4. Svogūną susmulkiname.
  5. Apvirus pupelėms sudedame bulves ir verdame kol jos visiškai suminkštėja. Beriame druskos ir pipirų, sudedame svogūną ir verdame dar 10-15 minučių.
  6. Išvirus pupelėms ir bulvėms, sutriname jas iki vientisos masės, sudedame sviestą ir išvirtus grybus.
  7. Keptuvėje 1-2 minutes skrudiname smulkintą česnaką ir sudedame jį į sriubą. Dedame susmulkintas petražoles ir ant silpnos ugnies kaitiname iki virimo temperatūros.
  8. Patiekiame karštą su skrudinta duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Grybų sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bulvės, česnakas, grybai, petražolė, pupelės, receptas, sviestas

 

Panašūs receptai

Švelni bulvių sriuba su baravykais
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA

Previous Post: « Bulviniai blynai su silke ir svogūnais
Sekantis įrašas: Sūrio kremas su riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt