• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta žirnelių sriuba su mėtomis

2010-11-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Trinta žirnelių sriuba su mėtomis

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vištienos sultinio – 1600ml
  • Alyvuogių aliejaus – 70ml
  • Mėtų – 2 šaukštai
  • Cukinijų – 500g
  • Žirnelių – 500g
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 250g
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su 40ml aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną, pjaustytą šoninę ir kepame apie 3 minutes.
  2. Į puodą su likusiu aliejumi sudedame kubeliais pjaustytą cukiniją, žirnelius, česnakus ir mėtas. Kepame apie 3 minutes ir po to viską užpilame sultiniu.
  3. Sriubą uždengiame ir ant vidutinės ugnies verdame apie 20 minučių.
  4. Suminkštėjus daržovėms, jas sutriname elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
  5. Į trintą sriubą dedame pakepintą šoninę su svogūnais, išmaišome ir dar 5 minutes verdame.
  6. Sriubą patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, česnakas, cukinijos, cukinijos receptai, cukinijų patiekalai, kiaulienos šoninė, mėtos, Patiekalai receptai, sriuba, svogūnai, žirneliai

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Trinta pupelių sriuba su pančeta
Sekantis įrašas: Bulvių salotos su kiaušiniu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt