• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ukrainietiški barščiai

2012-01-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g žąsienos (antienos ar vištienos)
  • 2l vandens
  • 2 bulvės
  • 100g kopūsto
  • 3 burokėliai
  • 1 svogūnas
  • 1 morka
  • 150g virtų pupelių
  • 1 raudona paprika
  • 1 pomidoras (ar 2 v.š. pomidorų padažo)
  • 2 skiltelės česnako
  • 50g krapų
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 lauro lapas
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Paukštieną užpilame vandeniu, pasūdome ir verdame apie 40 minučių.
Bulves, morką, burokėlius, svogūną bei česnaką nulupame. Viską, išskyrus česnaką, supjaustome kubeliais (bulves didesniais nei kitas daržoves).
Kopūstą ir papriką supjaustome plonomis juostelėmis.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame svogūnus ir morkas, kuriuos kepame 3-4 minutes. Sudedame papriką ir smulkintą česnaką ir dar porą minučių viską kepame ant vidutinės ugnies.
Į puodą su verdančia žąsiena sudedame bulves ir verdame 15 minučių. Po 15 minučių sudedame kubeliais pjaustytus burokėlius, lauro lapą, pusiau perpjautą pomidorą (ar pomidorų padažą), kopūstą bei pupeles. Išmaišome sriubą ir ant vidutinės ugnies verdame apie 30 minučių. Likus virti apie 10 minučių, sudedame kepintas daržoves iš keptuvės, beriame smulkintus krapus. Jei pagal skinį dar reikia – beriame druskos ir baigiame virti.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: bulvės, burokėliai, česnakas, kopūstas, krapai, lauro lapai, morkos, paprika, pomidorai, pomidorų padažas, pupelės, sultinys, sviestas, svogūnai, žąsiena

 

Panašūs receptai

Kopūstų sriuba ant laužo
Kopūstų sriuba ant laužo
Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba

Previous Post: « Pikantiška mišrainė su krabų lazdelėmis
Sekantis įrašas: Kiaušinių salotos su avokadu ir paprika »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt