Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Bulvių – 300g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Paprikos miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Petražolių – 10g
- Pomidorų padažo – 2 šaukštai
- Morkų – 2vnt.
- Čili pipirų – 1vnt.
- Paprikų (geltonųjų) – 1vnt.
- Kmynų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Jautienos kumpio – 600g
Gaminimas
- Pjaustytas bulves užpilame 2,5l vandens ir užverdame.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų. Jautieną supjaustome kubeliais ir dedame į keptuvę.Kepame apie 10 minučių dažnai maišydami.
- Apskrudus mėsai, dedame svogūną ir morkas. Kepame dar 5-7 minutes. Į keptuvę 2 minutėms sudedame papriką, čili pipirą ir petražoles.
- Visas daržoves ir mėsą dedame į verdantį vandenį su bulvėmis. Sudedame visus prieskonius ir pomidorų padažą, įberiame druskos ir ant vidutinės ugnies verdame apie 45 minutes.
- Norint, kad sriuba būtų dar tirštesnė, galime įberti saują miltų.
Parašykite komentarą