• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vengriška guliašo sriuba

2010-06-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Vengriška guliašo sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Bulvių – 300g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Paprikos miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Petražolių – 10g
  • Pomidorų padažo – 2 šaukštai
  • Morkų – 2vnt.
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Paprikų (geltonųjų) – 1vnt.
  • Kmynų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Jautienos kumpio – 600g

Gaminimas

  1. Pjaustytas bulves užpilame 2,5l vandens ir užverdame.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Jautieną supjaustome kubeliais ir dedame į keptuvę.Kepame apie 10 minučių dažnai maišydami.
  3. Apskrudus mėsai, dedame svogūną ir morkas. Kepame dar 5-7 minutes. Į keptuvę 2 minutėms sudedame papriką, čili pipirą ir petražoles.
  4. Visas daržoves ir mėsą dedame į verdantį vandenį su bulvėmis. Sudedame visus prieskonius ir pomidorų padažą, įberiame druskos ir ant vidutinės ugnies verdame apie 45 minutes.
  5. Norint, kad sriuba būtų dar tirštesnė, galime įberti saują miltų.

Kategorijos:Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: jautiena, paprika, sriuba

 

Panašūs receptai

Mėsos kukulių sriuba
Mėsos kukulių sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Čili sriuba
Čili sriuba

Previous Post: « Lenkiški varškėčiai (Knedle) su slyvomis
Sekantis įrašas: Indiška vištiena – Murg Makhani »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt