
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Sviesto – 50g
- Vištienos – 900g
- Kvietinių miltų – 100g
- Vištienos sultinio kubelių – 30g
- Žiedinių kopūstų – 2vnt.
- Vandens – 1500ml
- Cheddar sūrio – 300g
- Grietinės (10%) – 100g
Gaminimas
- Inde, kurį galima kaitinti, ištirpiname sviestą ir suberiame miltus.
- Į puodą supilame vandenį, sudedame smulkintus brokolius, smulkiai pjaustytą vištieną, sultinio kubelius, įbarstome druskos ir pipirų ir verdame apie 40 minučių.
- Baigiant virti sudedame sviestą su miltais, 100g tarkuoto čederio sūrio ir grietinę, paverdame dar 5 minutes.
- Patiekiant, pabarstyti likusiu sūriu.
Parašykite komentarą