• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos ir kukurūzų sriuba

2010-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos ir kukurūzų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 15g
  • Vištienos krūtinėlės – 200g
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Petražolių – 5g
  • Grietinės (30%) – 1 šaukštas
  • Konservuotų kukurūzų – 340g
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas

Labai paprastas ir greitas patiekalas.

Gaminimas

  1. Pirmiausia juostelėmis supjaustome vištienos krūtinėlę ir sudedame virti į sultinį (virs apie 15 minučių).
  2. Kol vištiena verda, sumalame 1 skardinę kukurūzų elektriniu smulkintuvu, įdedame 1 valg. š. grietinės, 1 valg. š. sviesto, įberiame druskos ir pipirų.
  3. Išvirus vištienai, į puodą supilame nemaltų kukurūzų skardinę (be skysčio), dedame smulkintas petražoles, druskos ir pipirų.
  4. Verdame kelias minutes. Baigiant virti sriubą, supilame smulkintus kukurūzus, gerai išmaišome ir užverdame dar kartą.
  5. Patiekti šiltą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: grietinė, kukurūzai, Patiekalai receptai, petražolė, sultinys, sviestas, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba
Vištienos sparnelių sriuba su ryžiais ir pomidorais

Previous Post: « Žaliasis čili padažas
Sekantis įrašas: Kalafiorų ir vištienos širdelių mišrainė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt