Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 15g
- Vištienos krūtinėlės – 200g
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Petražolių – 5g
- Grietinės (30%) – 1 šaukštas
- Konservuotų kukurūzų – 340g
- Kvietinių miltų – 1 šaukštas
Labai paprastas ir greitas patiekalas.
Gaminimas
- Pirmiausia juostelėmis supjaustome vištienos krūtinėlę ir sudedame virti į sultinį (virs apie 15 minučių).
- Kol vištiena verda, sumalame 1 skardinę kukurūzų elektriniu smulkintuvu, įdedame 1 valg. š. grietinės, 1 valg. š. sviesto, įberiame druskos ir pipirų.
- Išvirus vištienai, į puodą supilame nemaltų kukurūzų skardinę (be skysčio), dedame smulkintas petražoles, druskos ir pipirų.
- Verdame kelias minutes. Baigiant virti sriubą, supilame smulkintus kukurūzus, gerai išmaišome ir užverdame dar kartą.
- Patiekti šiltą.
Parašykite komentarą