Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Vandens – 300ml
- Muskato – 0.1 arbatinis šauktštelis
- Kopūstų – 350g
- Fermentinis sūrio – 200g
- Ryžių – 70g
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną bei pjaustytą kopūstą.
- Kepame uždengę apie 10 minučių jei kopūstas nešviežias, ir 3-4 minutes jei kopūstas šviežias.
- Kopūstui truputį pageltus, supilame sultinį, vandenį , beriame druskos ir pipirų, pabarstome muskatu ir supilame nevirtus ryžius. Puodą uždengiame ir ant silpnos ugnies verdame apie 20 minučių.
- Patiekiant, sriubą pabarstome tarkuotu sūriu.
Parašykite komentarą