• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vokiška kopūstų sriuba

2010-06-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Vokiška kopūstų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Vandens – 300ml
  • Muskato – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Kopūstų – 350g
  • Fermentinis sūrio – 200g
  • Ryžių – 70g
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną bei pjaustytą kopūstą.
  2. Kepame uždengę apie 10 minučių jei kopūstas nešviežias, ir 3-4 minutes jei kopūstas šviežias.
  3. Kopūstui truputį pageltus, supilame sultinį, vandenį , beriame druskos ir pipirų, pabarstome muskatu ir supilame nevirtus ryžius. Puodą uždengiame ir ant silpnos ugnies verdame apie 20 minučių.
  4. Patiekiant, sriubą pabarstome tarkuotu sūriu.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: daržovės, fermentinis sūris, kopūstas, muskatas, ryžiai, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Pieniškos dešrelės su ankštinėmis pupelėmis bei grietinėlės padažu
Sekantis įrašas: Marinuoti pievagrybiai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt