Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Parmezano sūrio – 30g
- Kvietinių miltų – 100g
- Svogūnų laiškų – 30g
- Morkų – 1vnt.
- Salierų – 100g
- Cheddar sūrio – 250g
- Sviesto – 3 šaukštai
- Svogūnų – 1vnt.
- Garstyčių miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alaus (šviesaus) – 330ml
- Vegetos prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
Gaminimas
- Puode išlydome sviestą ir sudedame pjaustytą svogūną, morką, salierą. Kartu suberiame garstyčias, vegetą, miltus ir kepame apie 6 minutes.
- Po 6 minučių supilame sultinį, alų, tarkuotą čederio sūrį, beriame smulkintus svogūnų laiškus ir verdame ant silpnos ugnies apie 20-30 minučių.
- Patiekdami į dubenį pilame sriubą ir paskaniname pipirais bei tarkuotu parmezano sūriu.
Parašykite komentarą