• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Žirnių, salierų ir morkų sriuba su karka

2011-01-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

* v.š. aliejaus
*2 morkos
*2 saliero lapkočiai
*2 kiaulienos karkos
*2 svogūnai
*druska ir pipirai
*300g kiaulienos kumpio (nevirto)
*2 lauro lapai
*2l vandens
*400g džiovintų žirnių
*1 a.š. čiobrelių

Gaminimas

Kumpį supjaustome nedideliais gabaliukais.
Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame pjaustytus salierus, morkas ir svogūnus, kuriuos kepame apie 6 minutes. Iškeptas daržoves dedame į puodą ir užpilame vandeniu. Sudedame į puodą ir kiaulienos karkas, pjaustytą kumpį. Verdame mėsą su daržovėmis apie 2 valandas ant vidutinės ugnies.
Išvirus karkoms nuimame nuo kaulo mėsą ir sudedame atgal į puodą.
Suberiame žirnius į puodą su sultiniu, dedame lauro lapus, beriame druskos ir pipirų, čiobrelius ir verdame dar 1,5 valandos, kol žirniai visiškai suverda.
Žirnių, salierų ir morkų sriubą su karka patiekiame su česnakine skrudinta duona.

Kategorijos:Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, karka, kumpis, lauro lapai, salieras, sriuba, svogūnai, žirneliai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukulių sriuba
Mėsos kukulių sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Čili sriuba
Čili sriuba

Previous Post: « Jautienos kofta kepta keptuvėje
Sekantis įrašas: Krevetės su pomidorais ir baziliku »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt