Patiekalui reikės
- Druskos
- Pipirų
- Anties krūtinėlės porcijų pagal tai, kiek žmonių valgys
- Mėgiamų daržovių salotoms
Eiga
- Krūtinėlę prieš kepimą 20 min reikia palaikyti kambario temperatūroje.
- Prieš pat dedant į gerai įkaitintą sausą keptuvę ištrinti druska ir pipirais iš abiejų pusių.
- Keptuvėje ant kiekvienos pusės kepti po 2-3 minutes ir apie 12-15 minučių po to kepti orkaitėje be vėjelio, viršus-apačia režimu, 180 laipsnių temperatūroje.
- Kol krūtinėlė kepa, galima ruošti salotas ir pagardus!
- Nuotraukoje matote salotas iš likučių: pomidorai, salotų lapai, alyvuogės, porai, alyvuogių aliejus, druska, pipirai.
- Šalia – karamelizuotos spalvotos morkos: supjaustytos nedidelėmis juostelėmis ir pakepintos trumpą laiką su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais keptuvėje, kad išliktų traškios.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame Lunchtime Rituals.
Parašykite komentarą