• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sultinga anties krūtinėlė

2022-04-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Sultinga anties krūtinėlė

Patiekalui reikės

  • Druskos
  • Pipirų
  • Anties krūtinėlės porcijų pagal tai, kiek žmonių valgys
  • Mėgiamų daržovių salotoms

Eiga

  1. Krūtinėlę prieš kepimą 20 min reikia palaikyti kambario temperatūroje.
  2. Prieš pat dedant į gerai įkaitintą sausą keptuvę ištrinti druska ir pipirais iš abiejų pusių.
  3. Keptuvėje ant kiekvienos pusės kepti po 2-3 minutes ir apie 12-15 minučių po to kepti orkaitėje be vėjelio, viršus-apačia režimu, 180 laipsnių temperatūroje.
  4. Kol krūtinėlė kepa, galima ruošti salotas ir pagardus!
  5. Nuotraukoje matote salotas iš likučių: pomidorai, salotų lapai, alyvuogės, porai, alyvuogių aliejus, druska, pipirai.
  6. Šalia – karamelizuotos spalvotos morkos: supjaustytos nedidelėmis juostelėmis ir pakepintos trumpą laiką su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais keptuvėje, kad išliktų traškios.
  7. Skanaus!

Už receptą dėkojame Lunchtime Rituals.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Sekantis įrašas: Kreminė kapotų avižų košė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt