• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pyragėliai su mėsa

2010-06-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Pyragėliai su mėsa

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Pieno – 200ml
  • Cukraus – 2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejaus – 100ml
  • Kvietinių miltų – 800g
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Vandens – 50ml
  • Sausų mielių – 7g
  • Jautienos faršo – 600g
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Keptuvėje pakepiname jautienos faršą kartu su smulkintu svogūnu. Įberiame druskos ir pipirų, jei turime- džiovintų krapų.
  2. Ištirpiname mieles šiltame vandenyje ir padedame į šiltą vietą 10-15 minučių.
  3. Nedideliame puode ant silpnos ugnies sušildome pieną. Nenukėlus nuo ugnies šiltame piene išplakame kiaušinus su cukrumi, 100ml aliejaus, žiupsneliu druskos.
  4. Į didesnį dubenį suberiame 400g miltų ir supilame pieną su kiaušiniais. Kartu supilame vandenį su mielėmis, suberiame likusius miltus. Išminkome tešlą iki vientisos masės. Jei tešla kimba prie rankų – įberti dar miltų.
  5. Išminkytą tešlą uždengiame švariu rankšluosčiu ir padedame į šiltą vietą. Tešla turi išaugti dvigubai.
  6. Iškilus tešlai imame gaminti pyragėlius. Iš visos tešlos padarome kamuoliukus (maždaug golfo kamuoliuko dydžio). Kiekvieną kamuoliuką iškočiojame, į vidurį dedame paruošto faršo ir užspaudžiame kraštus, kad neliktų tarpų.
  7. Pagamintus pyragėlius sudedame ant lygaus paviršiaus ir paliekame dar 10 minučių.
  8. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pyragėlius. Kepame kol pyragėliai paruduoja, tada apverčiame kitą pusę ir vėl kepame kol švelniai apskrus.
  9. Iškeptus pyragėlius geriausia sudėti ant rankšluostinio popieriaus, kad neliktų riebalų.

Kategorijos:Bandelės, Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Šventiniai patiekalai, Velykiniai patiekalai Tagged With: aliejus, cukrus, faršas, jautiena, kiaušiniai, krapai, mielės, miltai, pienas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Pupelių mišrainė su feta sūriu
Kepta antis su daržovėmis ir obuoliais
Kepta antis su daržovėmis ir obuoliais
Jautienos kepsnys su špinatais
Jautienos kepsnys su špinatais

Previous Post: « Braziliška krevečių sriuba
Sekantis įrašas: Aštri gvakamolė (guacamole) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt