Ingridientai
- 200g miltų
- 1 kiaušinis
- 150ml vandens (+kiek reikės jei tešla per kieta)
- 40g svogūnų laiškų
- 250g kalafioro
- 200g kiaulienos faršo
- 1 skiltelė česnako
- 100g fermentinio sūrio
- aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Dubenyje paruošiame lietinių tešlą iš miltų, kiaušinio ir vandens. Sudedame smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir beriame truputį druskos ir dar kartą išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su su labai nedaug aliejaus iškepame lietinius.
Kalafiorus susmulkiname ir sudedame į keptuvę su faršu, smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų. Kepame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies, kol iškepa mėsa ir suminkštėja kalafioras.
Dubenyje sutarkuojame sūrį ir sumaišome su atvesintu faršu ir kalafioru.
Lietinius įdarome paruoštu įdaru ,ir dar kartą apkepame ant su aliejumi įkaitintos keptuvės.
Patiekiame su grietine.
Parašykite komentarą