• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Svogūniniai lietiniai su kalafioru ir faršu

2012-04-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g miltų
  • 1 kiaušinis
  • 150ml vandens (+kiek reikės jei tešla per kieta)
  • 40g svogūnų laiškų
  • 250g kalafioro
  • 200g kiaulienos faršo
  • 1 skiltelė česnako
  • 100g fermentinio sūrio
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Dubenyje paruošiame lietinių tešlą iš miltų, kiaušinio ir vandens. Sudedame smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir beriame truputį druskos ir dar kartą išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su su labai nedaug aliejaus iškepame lietinius.
Kalafiorus susmulkiname ir sudedame į keptuvę su faršu, smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų. Kepame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies, kol iškepa mėsa ir suminkštėja kalafioras.
Dubenyje sutarkuojame sūrį ir sumaišome su atvesintu faršu ir kalafioru.
Lietinius įdarome paruoštu įdaru ,ir dar kartą apkepame ant su aliejumi įkaitintos keptuvės.
Patiekiame su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, faršas, fermentinis sūris, kalafioras, kiaušiniai, miltai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Mini bananiniai blynai arba bananų gabaliukai tešloje
Mini bananiniai blynai arba bananų gabaliukai tešloje
Bananiniai varškėčiai
Bananiniai varškėčiai
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu

Previous Post: « Naminiai prieskoniai marinuotai mėsai
Sekantis įrašas: Špinatų omletas su muskatu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt