
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vandens – 500ml
- Konservuotų pomidorų – 400g
- Konservuotų kukurūzų – 400g
- Cheddar sūrio – 170g
- Pomidorų padažo – 400g
- Jautienos faršo – 450g
- Taco prieskonių mišinio – 40g
- Makaronų (ragelių) – 230g
Gaminimas
- Į didelį puodą ant vidutinės ugnies sudedame jautienos faršą ir apkepiname, kol mėsa šiek tiek apskrus.
- Nupilame riebalus.
- Dedame Taco prieskonius, pilame vandenį, pomidorus, pomidorų padažą bei kukurūzus. Užverdame.
- Sudedame makaronus ir sumažiname ugnį. Uždengiame ir verdame apie 10-15 minučių, kol makaronai išvirs. Kartas nuo karto pamaišome.
- Nuimame nuo ugnies, suberiame tarkuotą sūrį, uždengiame ir paliekame pastovėti.
- Patiekiame, kai sūris pilnai išsilydęs.
- Skanaus!
Parašykite komentarą