Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 120g
- Parmezano sūrio – 50g
- Kvietinių miltų – 450g
- Vandens – 120ml
- Kepimo miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušinių trynių – 1vnt.
Gaminimas
- Į miltus sudedame kepimo miltelius, kiaušinio trynį, sviestą, druską ir labai gerai išminkome (galima maišyti su elektriniu maišytuvu, kol neliks gumuliukų).
- Į tešlą lėtai pilame vandenį visą laiką minkydami.
- Sudedame parmezano sūrį ir dar kartą išminkome.
- Paruoštą tešlą dedame į šaldytuvą 1 valandai.
- Tešla puikiai tiks mėsos pyragų pagrindui, įvairių daržovių pyragams ir t.t.
Parašykite komentarą