• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Traški vištiena su sūriu

2021-09-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Traški vištiena su sūriu

Traškiai vištienai reikės

  • 1 gabalėlio vištienos filė
  • 1/2 puodelio džiūvėsėlių
  • 1/4 puodelio tarkuoto kietojo sūrio
  • 1 kiaušinio
  • 2 v.š. miltų
  • Druskos ir pipirų, pagal skonį
  • 5 v.š. Pomidorų pastos
  • Kieto mocarelos sūrio, pagal skonį

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos filė padaliname į 2-3 dalis.
  2. Pabarstome vištieną druska ir pipirais ir lengvai pamušame mėsos plaktuku iš abiejų pusių.
  3. Kiaušinį gerai išplakame atskirame dubenėlyje. Į atskiras lėkštes supilame miltus ir džiūvėsėlius.
  4. Į kiaušinį ir džiūvėsėlius įberiame druskos ir pipirų ir išmaišome.
  5. Vištienos kepsnius apvoliojame miltuose, tuomet pamirkome kiaušinio plakinyje, o tada apvoliojame džiūvėsėliuose, kad neliktų tuščių tarpelių.
  6. Apvoliotus kepsnius dedame į kepimo popieriumi išklotą indą ir šauname į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
  7. Po 20 minučių kepsnius apverčiame. Ant viršaus tepame pomidorų pastą ir barstome tarkuotą sūrį.
  8. Kepnius vėl dedame į orkaitę ir kepame iki kol sūris išsilydys ir pradės skrusti.
  9. Tiekiame su mėgstama pasta ir šviežiu baziliku.
  10. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Cukinijų lazanija
Sekantis įrašas: Purūs vafliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt