Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Reikės:
- 2 v.š. aliejaus
- 2 smulkintų česnako skiltelių
- 1 saliero stiebo
- 1 nedidelio svogūno
- 1 didesnės bulvės
- 500 ml daržovių ar vištienos sultinio
- 150 g šviežių špinatų
- 500 ml neriebaus pieno (tinka ir augalinis)
- 1/4 a.š. juodųjų pipirų
- Saujos kepintų ir sūdytų žemės riešutų
Gaminimas:
- Bulves, svogūną, salierą supjaustome kubeliais.
- Puode įkaitiname aliejų, sudedame svogūnus, salierą, česnakus, bulves ir pakepiname 5 minutes. Nepamirštame pamaišyti.
- Į puodą supilame pieną, vandenį ir verdame 10 minučių.
- Sudedame špinatus, pamaišome ir verdame dar 10 minučių.
- Sriubą sutriname su trintuvu.
- Pagardiname smulkintais žemės riešutais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą