• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trintų bulvių pyragas su mėsa

2010-12-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*700g virtų trinų bulvių
*450g faršo
*1 svogūnas
*70g džiūvėsių
*1 kiaušinis
*1 a.š. čili pipirų prieskonių
*druska ir pipirai
*1 v.š. sviesto
*100ml pieno
*2 skiltelės česnako
*150g fermentinio ar čederio sūrio

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių.
Trintas bulves šaukštu sumaišome su plaktu kiaušiniu ir pienu. Beriame 0,5 a.š. druskos ir pipirų.
Dubenyje mėsos faršą sumaišome su smulkintu česnaku, 0,7 a.š. druskos, pipirų, čili prieskoniais.
Kepimo indą ištepame sviestu ir tolygiai sudedame paruoštą faršąs. Ant faršo beriame smulkintą svogūną ir tada lygiai viršų išklojama trintomis bulvėmis. Dedame pyragą į orkaitę, kur kepame apie 25 minutes, kol mėsa iškeps.
Po 25 minučių ištraukiame pyragą ir visą užbarstome tarkuotu sūriu ir džiūvėsiais. Dedame atgal į orkaitę 15 minučių, kol išsilydo sūris.
Trintų bulvių pyragą su mėsa patiekiame šiltą su šviežiomis salotomis ar spirgučių padažu.

Kategorijos:Apkepai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čederio sūris, česnakas, čili pipiras, džiūvėsiai, faršas, fermentinis sūris, kiaušiniai, mėsa, pienas, pyragas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Cukinijų lazanija
Cukinijų lazanija

Previous Post: « Bulvių salotos su rūkyta žuvimi
Sekantis įrašas: Pupelių troškinys su sojos kubeliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt