• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškintos vištų širdelės

2021-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Troškintos vištų širdelės

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Reikės:

  • 400g vištų širdelių
  • Nedidelio svogūno
  • 1 vidutinės morkos
  • 1/2 saldžios raudonos paprikos
  • 1 skiltelės česnako
  • 2 v.š. aliejaus
  • 1/3 puodelio vandens/sultinio
  • 2 v.š. grietinės
  • Druskos ir pipirų, pagal skonį
  • 1 a.š. mėgstamų žolelių
  • Šviežių petražolių ar krapų patiekimui (nebūtina)

Gaminimo eiga:

  1. Širdeles nuplauname ir nusausiname. Jei reikia, nupjaustome riebalų perteklių.
  2. Svogūną supjaustome pusžiedžiais, morkas plonomis riekelėmis, paprikas kubeliais. Česnaką išspaudžiame arba labai smulkiai supjaustome.
  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame svogūnus. Kepiname iki kol svogūnai taps permatomi.
  4. Sudedame česnaką ir morkas. Vis pamaišant kepiname iki kol morkos truputį suminkštėja.
  5. Sudedame paprikas, išmaišome ir dar truputį patroškiname iki kol suminkštėja.
  6. Sudedame širdeles, supilame vandenį/sultinį, išmaišome ir uždengus dangčiu troškiname 10-15 minučių.
  7. Sudedame prieskonius, grietinę ir išmaišome.
  8. Troškiname dar 5 minutes.
  9. Tiekiame su virtomis bulvėmis ar ryžiais. Apibarstome žolelėmis.
  10. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Bananų duona su graikišku jogurtu
Sekantis įrašas: ŽALIOJO KARIO TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt