• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškintos vištų širdelės

2021-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Troškintos vištų širdelės

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Reikės:

  • 400g vištų širdelių
  • Nedidelio svogūno
  • 1 vidutinės morkos
  • 1/2 saldžios raudonos paprikos
  • 1 skiltelės česnako
  • 2 v.š. aliejaus
  • 1/3 puodelio vandens/sultinio
  • 2 v.š. grietinės
  • Druskos ir pipirų, pagal skonį
  • 1 a.š. mėgstamų žolelių
  • Šviežių petražolių ar krapų patiekimui (nebūtina)

Gaminimo eiga:

  1. Širdeles nuplauname ir nusausiname. Jei reikia, nupjaustome riebalų perteklių.
  2. Svogūną supjaustome pusžiedžiais, morkas plonomis riekelėmis, paprikas kubeliais. Česnaką išspaudžiame arba labai smulkiai supjaustome.
  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame svogūnus. Kepiname iki kol svogūnai taps permatomi.
  4. Sudedame česnaką ir morkas. Vis pamaišant kepiname iki kol morkos truputį suminkštėja.
  5. Sudedame paprikas, išmaišome ir dar truputį patroškiname iki kol suminkštėja.
  6. Sudedame širdeles, supilame vandenį/sultinį, išmaišome ir uždengus dangčiu troškiname 10-15 minučių.
  7. Sudedame prieskonius, grietinę ir išmaišome.
  8. Troškiname dar 5 minutes.
  9. Tiekiame su virtomis bulvėmis ar ryžiais. Apibarstome žolelėmis.
  10. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Bananų duona su graikišku jogurtu
Sekantis įrašas: ŽALIOJO KARIO TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt