Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Upėtakiui su anakardžiai reikės:
- 700 g. upėtakio file
- 1 žaliosios citrinos
- Saujos anakardžių
- Kelių žiupsnių kumino
- 0,5 a.š. žuvies prieskonių
- 2 v.š. garstyčių
- Šakelės kalendros
- Šviežių salotų
Paruošimas:
- Žuvis nuplaunama, nusausinama, įtrinama prieskoniais.
- Citrina papjaustoma griežinėliais, uždedama ant žuvies, pabarstoma anakardžiais.
- Viskas apšlakstoma garstyčiomis.
- Pabarstoma šviežia arba džiovinta kalendra.
- Kepama 30 min. 190 C įkaitintoje orkaitėje.
- Patiekiama su mėgstamomis salotomis.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą