• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Uzbekiška duona su svogūnais

2010-11-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Uzbekiška duona su svogūnais

Ingridientai

  • Svogūnų – 350g
  • Kvietinių miltų – 600g
  • Natūralaus jogurto – 40g
  • Vandens – 350ml
  • Sausų mielių – 1.5 šaukšt.
  • Kiaušinių trynių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Pirmiausia susmulkiname svogūnus ir užpilame vandeniu. Vandenyje svogūnus rankomis labai smarkiai spaudome, kad išsiskirtų kuo daugiau sulčių. Paskui paliekame dar 30 minučių pastovėti.
  2. Po 30 minučių svogūnus nukošiame (tik niekur neišpilame svogūnų vandens) ir padedame atskirai.
  3. Svogūnų vandenyje sumaišome miltus bei mieles. Beriame druską ir rankomis minkome bent 5 minutes. Tešlą uždengiame švariu rankšluosčiu ir pastatome 2 valandoms šiltoje vietoje.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  5. Išplakame kiaušinio trynius su 3 valg. š. nukoštų svogūnų ir jogurtu.
  6. Iškilusią tešlą padaliname į kumščio dydžio gumuliukus ir iškočiojame juos.
  7. Iškočiotus paplotėlius aptepame kiaušiniu su svogūnais ir dedame ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi.
  8. Dedame paplotėlius į orkaitę, kur kepame apie 25 minutes.
  9. Duoną galima patiekti kartu su įvairiomis salotomis ar mėsos patiekalais.

Kategorijos:Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: duona, kiaušiniai, mielės, miltai, natūralus jogurtas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Baltyminė duona be gliuteno
Baltyminė duona be gliuteno
Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais

Previous Post: « Silkės ir morkų salotos
Sekantis įrašas: Šaltibarščiai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt