• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Uzbekiška duona su svogūnais

2010-11-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Uzbekiška duona su svogūnais

Ingridientai

  • Svogūnų – 350g
  • Kvietinių miltų – 600g
  • Natūralaus jogurto – 40g
  • Vandens – 350ml
  • Sausų mielių – 1.5 šaukšt.
  • Kiaušinių trynių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Pirmiausia susmulkiname svogūnus ir užpilame vandeniu. Vandenyje svogūnus rankomis labai smarkiai spaudome, kad išsiskirtų kuo daugiau sulčių. Paskui paliekame dar 30 minučių pastovėti.
  2. Po 30 minučių svogūnus nukošiame (tik niekur neišpilame svogūnų vandens) ir padedame atskirai.
  3. Svogūnų vandenyje sumaišome miltus bei mieles. Beriame druską ir rankomis minkome bent 5 minutes. Tešlą uždengiame švariu rankšluosčiu ir pastatome 2 valandoms šiltoje vietoje.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  5. Išplakame kiaušinio trynius su 3 valg. š. nukoštų svogūnų ir jogurtu.
  6. Iškilusią tešlą padaliname į kumščio dydžio gumuliukus ir iškočiojame juos.
  7. Iškočiotus paplotėlius aptepame kiaušiniu su svogūnais ir dedame ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi.
  8. Dedame paplotėlius į orkaitę, kur kepame apie 25 minutes.
  9. Duoną galima patiekti kartu su įvairiomis salotomis ar mėsos patiekalais.

Kategorijos:Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: duona, kiaušiniai, mielės, miltai, natūralus jogurtas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Cukinijų vafliai
Cukinijų vafliai
Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Baltyminė duona be gliuteno
Baltyminė duona be gliuteno

Previous Post: « Silkės ir morkų salotos
Sekantis įrašas: Šaltibarščiai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt