• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Agurkinė raita

2010-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Agurkinė raita

Raita – paprastas indiškas patiekalas, dažniausia gaminamas iš jogurto ir vaisių ar daržovių,patiekiamas šaltas, kaip priedas prie aštrių patiekalų.

Agurkinei raitai reikės

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Kalendrų – 3g
  • Medaus – 1 šaukštas
  • Natūralaus jogurto – 500g
  • Agurkų – 2vnt.
  • Jalapenų – 1vnt.
  • Kumino – 1 arbatinis šauktštelis
  • Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Mėtų – 3g

Gaminimas

  1. Nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną.
  2. Pamerkiame jį į sūdytą šaltą vandenį 10 minučių.
  3. Susmulkiname žalią čili pipirą, sutarkuojame agurką (jį galima ir nulupti, bet tarkuojant su odele, raita bus ryškesnės spalvos) ir dedame į dubenėlį su jogurtu.
  4. Sudedame svogūną, kalendros lapelius, medų su cukrumi, druskos ir pipirų, kuminą ir mėtų lapelius.
  5. Viską gerai išmaišome.
  6. Jei raita atrodo per tiršta, galima įpilti lašelį pieno ar grietinės.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Indų, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Virtuvės Tagged With: agurkas, čili, kalendra, kuminas, medus, mėtos, natūralus jogurtas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Aštrūs kalakutienos tacos
Aštrūs kalakutienos tacos
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu

Previous Post: « Sūrio ir alyvuogių burbuliukai
Sekantis įrašas: Ryžių risotto – „Pavasaris“ »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt