• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Alyvuogių ir sūrio užkandis su agurku

2010-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 didelis agurkas
  • 15 sumaltų žalių alyvuogių
  • 40g pelėsinio sūrio
  • skrudintos forminės baltos duonos (mažomis riekutėmis)
  • 50g lydyto sūrio
  • 50g majonezo ar grietinės


Gaminimas

  1. Agurką supjaustome apskritimais.
  2. Duonos riekeles dedame 10 minučių į įkaitintą orkaitę, kad jos padžiūtų, tada bus traškesnės.
  3. Indelyje sumaišome pelėsinį sūrį, su majonezu/grietine ir lydytu sūriu bei alyvuogėmis. Gautą masę po pusę valgomojo šaukšto dedame ant duonos riekelių, ant padažo dedame po gabaliuką agurko
  4. Šis užkandis puikiai tiks prie vyno ar alaus.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: agurkas, alyvuogės, lydytas sūris, padažas, pelėsinis sūris

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Pelėsinio sūrio padažas salotoms
Sekantis įrašas: Apkeptos alyvuogės su rozmarinu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt