• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Apkeptos alyvuogės su rozmarinu

2010-05-21 by Kulinarė

Apkeptos alyvuogės su rozmarinu

Ingridientai

  • Česnakų – 10g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Sauso balto vyno – 30ml
  • Petražolių – 5g
  • Apelsinų sulčių – 15ml
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Rudonėlio – 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Žaliųjų alyvuogių – 350g
  • Rozmarino – 1 šaukštas
  • Apelsino žievelės – 1 arbatinis šauktštelis

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Į nedidelį kepimo indą sudedame alyvuoges kartu su vynu, apelsinų sultimis, aliejumi ir smulkintais česnakais. Pabarstome smulkintu šviežiu rozmarinu ir kepame orkaitėje apie 15 minučių.
  3. Iškepus alyvuogėms, nuimame rozmarino šakeles ir pabarstome smulkintomis petražolėmis, raudonėliu, apelsino žievelėmis bei čili pipiru.
  4. Patiekiame šiltas ar šaltas. Užkandis tik prie vyno.
  5. Galima vartoti kaip ingredientą salotoms.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, alyvuogės, apelsinas, baltas vynas, česnakas, čili, petražolė, raudonėlis, rozmarinas

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Alyvuogių ir sūrio užkandis su agurku
Sekantis įrašas: Avienos kukuliai su feta sūriu ir alyvuogėmis »

Reader Interactions

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt