
Ingridientai
- 300g arugulos
- 4 skiltelės česnako
- 50g mozzarella sūrio
- 1 v.š. aliejaus
- 2 v.š. parmezano
- skrudinta duona
Gaminimas
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
Ciabatą supjaustome riekėmis ir švelniai aptepame aliejumi bei patriname skiltele česnako. Riekes dedame ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi ir kišame į orkaitę, kur skrudiname apie 10 minučių, kol duona taps traški.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame 1 minutę. Po minutės sudedame pjaustytą arugulą, kurią kartu su česnaku dar porą minučių kepame. Iškeptą arugulą išimame iš keptuvės (išimti stengiamės be riebalų). Atvėsusią arugulą sumaišome su tarkuotu mozzarellu sūriu, trupučiu druskos ir pipirų ir po šaukštą dedame ant skrudintos duonos.
Arugulos salotų brusketą patiekiame kaip užkandį paskanintą tarkuotu parmezano sūriu.
Parašykite komentarą