• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Arugulos salotų brusketa (bruschetta)

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g arugulos
  • 4 skiltelės česnako
  • 50g mozzarella sūrio
  • 1 v.š. aliejaus
  • 2 v.š. parmezano
  •  skrudinta duona

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
Ciabatą supjaustome riekėmis ir švelniai aptepame aliejumi bei patriname skiltele česnako. Riekes dedame ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi ir kišame į orkaitę, kur skrudiname apie 10 minučių, kol duona taps traški.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame 1 minutę. Po minutės sudedame pjaustytą arugulą, kurią kartu su česnaku dar porą minučių kepame. Iškeptą arugulą išimame iš keptuvės (išimti stengiamės be riebalų). Atvėsusią arugulą sumaišome su tarkuotu mozzarellu sūriu, trupučiu druskos ir pipirų ir po šaukštą dedame ant skrudintos duonos.
Arugulos salotų brusketą patiekiame kaip užkandį paskanintą tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, arugula, česnakas, ciabatta, mozzarella sūris, parmezano sūris

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Užkepėlė su faršu ir mozzarella sūriu
Sekantis įrašas: Kiaulienos maltinis su grybų ir šoninės įdaru »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt