• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Arugulos salotų brusketa (bruschetta)

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g arugulos
  • 4 skiltelės česnako
  • 50g mozzarella sūrio
  • 1 v.š. aliejaus
  • 2 v.š. parmezano
  •  skrudinta duona

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
Ciabatą supjaustome riekėmis ir švelniai aptepame aliejumi bei patriname skiltele česnako. Riekes dedame ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi ir kišame į orkaitę, kur skrudiname apie 10 minučių, kol duona taps traški.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame 1 minutę. Po minutės sudedame pjaustytą arugulą, kurią kartu su česnaku dar porą minučių kepame. Iškeptą arugulą išimame iš keptuvės (išimti stengiamės be riebalų). Atvėsusią arugulą sumaišome su tarkuotu mozzarellu sūriu, trupučiu druskos ir pipirų ir po šaukštą dedame ant skrudintos duonos.
Arugulos salotų brusketą patiekiame kaip užkandį paskanintą tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, arugula, česnakas, ciabatta, mozzarella sūris, parmezano sūris

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Užkepėlė su faršu ir mozzarella sūriu
Sekantis įrašas: Kiaulienos maltinis su grybų ir šoninės įdaru »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt