• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrus keptų krevečių užkandis

2010-05-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštrus keptų krevečių užkandis

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kvietinių miltų – 100g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Krevečių – 250g
  • Baltųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kukurūzų miltų – 100g
  • Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis

Krevetes patartina naudoti kuo didesnes.

Gaminimas

  1. Dubenyje gerai sumaišome kukurūzų miltus, paprastus miltus, kiaušinį, druską, pipirus ir kepimo miltelius.
  2. Į masę įpilame aliejaus ir dar kartą elektriniu maišytuvu sumaišome, kad neliktų jokių tešlos gumuliukų.
  3. Pilame truputį vandens, kad masė taptų skystesnė (kad ne prikibtų prie šaukšto, bet nubėgtų, bet nereiktų padauginti vandens).
  4. Gilesnėje keptuvėje įkaitiname aliejų ir į jį dedame tešloje pamirkytas krevetes. Kepame labai trumpai, ant didesnės ugnies, tik kol tešla pagels.
  5. Ši patiekalą galite patiekti su aštriu raudonu padažų (salsa) ar tik apšlakstytas citrina.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, čili pipiras, kepimo milteliai, kiaušiniai, krevetės, kukurūzų miltai, pipirai

 

Panašūs receptai

Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Vegetariška Korma
Sekantis įrašas: Įdarytos bulvės su skirtingais prieskoniais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt