
Ingridientai
- Migdolų riekelių – 30g
- Avižų dribsnių – 320g
- Cinamono – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aguonų – 3 šaukštai
- Pieno – 600ml
- Bananų – 2vnt
- Medaus – 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimas
- Į puodą ant vidutinės ugnies dedame avižas, supilame pieną ir pagardiname druska.
- Leidžiame lengvai užvirti ir nuolat maišydami verdame apie 5-6 minutes, kol pieno beveik nebeliks ir turėsime gražią košę.
- Kol košė verda, sausoje keptuvėje paskrudiname migdolų riekeles.
- Košei išvirus sudedame viską į lėkštes.
- Įmaišome cinamoną, aguonas bei medų.
- Viršų apdėliojame pjaustytais bananais ir apibarstome migdolų riekelėmis.
- Skanaus!
Parašykite komentarą