
Ingridientai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.1 arbatinio šaukštelio
- Druskos – 0.3 arbatinio šaukštelio
- Petražolių (džiovintų) – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Laiškinių česnakų – 1 arbatinis šaukštelis
- Avokadų – 0.5vnt
- Kiaušinių – 2vnt
- Kiaulienos šoninės (šalto rūkymo) – 75g
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.2 arbatinio šaukštelio
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
- Perpjauname avokadus per pusę ir išimame kauliukus.
- Atskiriame kiaušinio trynius nuo baltymų. Trynius dedame į avokado duobutes. Jei dar lieka vietos užpilame baltymo.
- Dedame avokadus į kepimo skardą, apibarstome laiškiniais česnakais, petražolėmis, druska bei pipirais.
- Dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
- Kol avokadas kepa, keptuvėje apkepame šoninę ir nusausiname popieriniu rankšluosčių, kad taptų traški.
- Patrupiname ant iškepto avokado.
- Skanaus!
Parašykite komentarą