• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avokadiniai sūrūs sausainukai

2010-12-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 100g rūkytos kiaulienos šoninės
  • 1,5 avokado
  • 1 a.š. cukraus
  • 1 a.š. druskos
  • 300g miltų
  • 100ml pasukų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 6 v.š. sviesto

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
Kiaulienos šoninę supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į keptuvę, kur kepame apie 3 minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptus spirgučius sudedame į dubenėlį (be riebalų).
Avokadą nulupame, supjaustome mažesniais gabaliukais ir elektriniu smulkintuvu sumalame. Į dubenį su avokadu pilame pasukas ir dar kartą smulkintuvu sumaišome iki vientisos masės.
Miltus dubenyje sumaišome su kepimo milteliais, druska ir cukrumi. Tada sudedame sviestą ir rankomis jį ištriname su miltais. Triname tol kol sviestas pasiskirsto miltuose. Ištrynus sviestą į miltus supilame avokadų masę, sudedame spirgučius ir išminkome gerai tešlą. Jei tešla kimba prie rankų – beriame dar miltų.
Iš tešlos suformuojame apvalų, 2cm aukščio „pyragą“, kurį supjaustome (nuo vidurio) kaip tortą. Gabaliukus dedame ant skardos ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 25 minutes.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: avokadas, cukrus, kepimo milteliai, kiaulienos šoninė, miltai, pasukos, sviestas

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Grybų paštetas su lydytu sūriu
Grybų paštetas su lydytu sūriu

Previous Post: « Keptų dešrelių užkandis
Sekantis įrašas: Spalvingieji kukuliukai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt