• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avokado ir pomidoro užkandis su „sabayon“ padažu

2010-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

zabaglione

Ingridientai

  • avokado pusė (1 porcijai)
  • pomidoro pusė
  • pusę mozzarella sūrio gabaliuko
  • švieži bazilikai
  • sabayon padažas

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę iki 220 laipsnių.
  2. Avokado pusę dedame ant kepimo popieriaus ir ant viršaus dedame riekelę pomidoro. Dedame į orkaitę ir keletą minučių kepame.
  3. Išimame apkeptus avokadus, užpilame zabaglione, ant viršaus dedame po riekelę mozzarella sūrio ir dar 2-3 minutes kepame orkaitėje. Išsilydžius sūriui dedame į lėkštę ir pabarstome baziliku.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: avokadas, bazilikas, mozzarella sūris, pomidorai, sabayon padažas

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Pupelių paštetas su alyvuogėmis
Sekantis įrašas: Kepti farširuoti Lenkiški kiaušiniai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt