• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avokadų užtepėlė

2010-12-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Avokadų užtepėlė

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Citrinos sulčių – 4 šaukšt.
  • Natūralaus jogurto – 10g
  • Avokadų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Į dubenį sudedame nuluptus supjaustytus avokadus ir elektriniu smulkintuvu susmulkiname juos.
  2. Į avokadų masę pilame citrinų sultis, druską ir jogurtą. Viską kartu išmaišome ir bent 30 minučių dedame į šaldytuvą.
  3. Avokadų užtepėlę tepame ant skrudintos duonos ir patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Paštetai ir įvairūs aptepai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: avokadas, citrina, duona, natūralus jogurtas

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Morkų aptepas (brusketa)

Previous Post: « Itališkai kepta vištiena „Pikata“
Sekantis įrašas: Orkaitėje kepti kiaušiniai su špinatais (ramekinai) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt