Ingridientai
- Majonezo – 50g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 5g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Pomidorų – 400g
- Petražolių – 3g
- Parmezano sūrio – 50g
- Bazilikų – 3g
- Baklažanų – 1vnt.
Gaminimas
- Baklažaną supjaustome ir dubenyje sumaišome su aliejumi, pabarstome druska ir pipirais.
- Jei nėra galimybės pakepti baklažanų ant grilio grotelių, puikiai tiks ir keptuvė. Kepame trumpai ant stiprios ugnies, kad paruduotų baklažanas.
- Kol baklažanas kepa, indelyje sumaišome parmezano sūri, smulkintą česnaką bei majonezą, dedame pipirų ir druskos.
- Ant pakepto baklažano dedame taip riekutėmis pjaustytą pomidorą, ir šaukštelį majonezo – parmezano padažo, pabarstome smulkintomis žolelėmis.
Parašykite komentarą