• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bri (Brie) sūrio ir svogūnų sausainiai

2013-05-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Bri (Brie) sūrio ir svogūnų sausainiai

Sausainiams reikės

  • 2 plonai supjaustytų svogūnų
  • 3 v. š. sviesto
  • 2 v. š. rudojo cukraus
  • 0,5 a. š. vyno acto
  • 1 lakšto šaldytos sluoksniuotos tešlos (500g)
  • 150g bri (brie) sūrio be plutelės (galima keisti į camembert sūrį)
  • 2 a. š. kmynų
  • 1 kiaušinio
  • 2 a. š. vandens

Gaminimas

  1. Į keptuvę dedame sviestą, svogūnus, vyno actą, cukrų ir kepame viską apie 7 minutes.
  2. Iškeptus svogūnus atvėsiname.
  3. Tuo metu imame atšildytą tešlą ir ją truputį iškočiojame.
  4. Tešlos lakštą pabarstome pjaustytu bri sūriu, dedame atvėsusius svogūnus, pabarstome kmynais ir suvyniojame tešlą. Tešlą vyniojame nuo abiejų kraštų vidurio link.
  5. Tešlą dedame į šaldymo kamerą 15 minučių.
  6. Po 15 minučių, atšaldytą tešlą supjaustome maždaug 1-1,5 cm storio ritinėliais ir juos išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  7. Dubenėlyje išplakame kiaušinį su 2 a.š. vandens.
  8. Kiaušinio plakiniu aptepame paruoštus kepti sausainius.
  9. Kepame apie 15 minučių, kol viršus švelniai paruduos.
  10. Bri (Brie) sūrio ir svogūnų sausainius patiekiame tiek šiltus, tiek šaltus kaip užkandį.
  11. Skanaus!

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: baltojo vyno actas, brie sūris, camembert sūris, cukrus, kiaušiniai, kmynai, sluoksniuota tešla, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Grybų paštetas su lydytu sūriu
Grybų paštetas su lydytu sūriu

Previous Post: « Varškės apkepas su sūrio ir špinatų juostele
Sekantis įrašas: Bulviniai vėdarai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt