Ingridientai
- 4-5 pomidorai
- 50g baziliko lapelių
- 50ml balzamiko acto
- 60g parmezano sūrio
- 8 skiltelės česnako
- 100ml aliejaus
- druska ir pipirai
- skrudinta duona
Gaminimas
Į keptuvę pilame 3 v.š. aliejaus ir įkaitiname. Sudedame smulkintus česnakus ir kepame juos apie porą minučių. Iškepus sudedame juos į dubenį,kad atvėstų.
Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į dubenį su keptais česnakais. Kartu suberiame tarkuotą parmezano sūrį, beriame druskos ir pipirų. Atskirame dubenėlyje su šaukštu aliejaus sutriname baziliko lapelius ir sudedame juos į dubenį su pomidorais. Viską gerai išmaišome.
Paruoštą pagardą dedame ant skrudintos duonos ir patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą