• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Brusketa su pomidorais ir bazilikais

2011-02-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4-5 pomidorai
  • 50g baziliko lapelių
  • 50ml balzamiko acto
  • 60g parmezano sūrio
  • 8 skiltelės česnako
  • 100ml aliejaus
  • druska ir pipirai
  •  skrudinta duona

Gaminimas

Į keptuvę pilame 3 v.š. aliejaus ir įkaitiname. Sudedame smulkintus česnakus ir kepame juos apie porą minučių. Iškepus sudedame juos į dubenį,kad atvėstų.
Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į dubenį su keptais česnakais. Kartu suberiame tarkuotą parmezano sūrį, beriame druskos ir pipirų. Atskirame dubenėlyje su šaukštu aliejaus sutriname baziliko lapelius ir sudedame juos į dubenį su pomidorais. Viską gerai išmaišome.
Paruoštą pagardą dedame ant skrudintos duonos ir patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, balzamiko actas, bazilikas, česnakas, duona, parmezano sūris, pomidorai

 

Panašūs receptai

Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos

Previous Post: « Vištiena su baklažanu ir sūriu
Sekantis įrašas: Makaronai su paprika ir faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt