• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Brusketa su sūriu ir gelsve

2012-03-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 150g fermentinio sūrio
  • 1 skiltelė česnako
  • 0,5 a.š. gelsvės
  • 2 v.š. majonezo
  •  skrudintos duonos
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su smulkintu česnaku, majonezu ir gelsve. Kad prieskonis įsigertų, palaikome šaldytuve bent 20 minučių.
Ant paskrudintos duonos tepame paruoštą sūrį su gelsve ir pabarste druska ir pipirais patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: česnakas, fermentinis sūris, gelsvė, majonezas

 

Panašūs receptai

Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Pikantiškų salotų sumuštiniai
Pikantiškų salotų sumuštiniai
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša

Previous Post: « Morkų pica pusryčiams
Sekantis įrašas: Špinatai su šonine bei Holandaise padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt