Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Parmezano sūrio – 40g
- Kaparėlių – 0.5 šaukšto
- Grietinės (30%) – 3 šaukštai
- Baltos duonos riekių – 4vnt.
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Vištienos krūtinėlės – 2vnt.
- Salotų \”Iceberg\” – 4vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. aliejaus ir iš abiejų pusių apkepame vištienos krūtinėlę.
- Grietinę sumaišome su parmezano sūriu, citrinos sultimis ir kaparėliais (pilame dar 1 valg. š. vandens). Įberiame druskos ir pipirų.
- Orkaitėje ar skrudintuvėje paskrudiname duoną, įtriname ją česnaku ir pabarstome druska. Likusį česnaką įspaudžiame į padažą.
- Ant duonos riekės dedame salotos lapą, ant jo supjaustytą vištienos krūtinėlę ir užpilame padažu.
- Patiekiant galime pabarstyti parmezano sūrio drožlėmis.
Parašykite komentarą