• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Dešrelių užkepėlė su sūriu ir batonu

2011-01-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g kiaulienos dešrelių (galima ir pieniškų)
  • 300g baltos sumuštinių duonos
  • 250g fermentinio sūrio
  • 4 kiaušiniai
  • 150ml pieno
  • 1 v.š. sojos padažo
  • 1 v.š. sviesto
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Dešreles supjaustome gabaliukais (jei kiaulienos dešrelės, tai prieš tai išverdame) ir sudedame į kepimo indą išteptą sviestu.
Sumuštinių duoną supjaustome gabaliukais ir sudedame ant dešrelių. Ant duonos beriame tarkuotą fermentinį sūrį.
Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu, sojos padažu, druska ir pipirais. Plakinį užpilame ant skardoje esančių dešrelių ir duonos.
Dedame užkepėlę į šaldytuvą 2 valandoms (arba visai parai), kad į duoną įsigertų plakinys.
Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
Po 2 valandų paruoštą užkepėlę dedame į orkaitę, kur kepame 40 minučių.
Dešrelių užkepėlė su batonu patiekiame šiltą. Tai puikus patiekalas pusryčiams.

Kategorijos:Apkepai, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: batonas, dešrelės, fermentinis sūris, kiaušiniai, pienas, sojų padažas, sviestas

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Vištos širdelės tirštame pievagrybių padaže
Sekantis įrašas: Kugelis su kumpiu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt