• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Duona brusketai

2011-01-26 by Kulinarė 6 komentarai

Ingridientai

  • 1 prancūziškas batonas ar ciabata
  • 4 v.š. aliejaus
  • 4 skiltelės česnako

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Česnaką sutriname su aliejumi.
Duoną supjaustome riekėmis ir truputį aptepame paruoštu česnakiniu aliejumi. Duoną dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 10 minučių. Nereikia perkepti, kad netaptų duona kieta. Tiesiog paskrudinti iki švelnaus traškėjimo.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, batonas, česnakas, ciabatta

 

Panašūs receptai

Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos

Previous Post: « Šparagų fritata
Sekantis įrašas: Vištiena su apelsinų padažu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Brusketa su sūriu ir gelsve | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-04 19:35

    […]  skrudintos duonos […]

    Atsakyti
  2. Grybų brusketa | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-05 08:58

    […]  skrudinta duona […]

    Atsakyti
  3. Morkų ir graikinių riešutų brusketa | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-05 10:47

    […]  skrudinta duona […]

    Atsakyti
  4. Brusketa su pomidorais ir bazilikais | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-05 13:44

    […]  skrudinta duona […]

    Atsakyti
  5. Brusketa (bruschetta) su pupelėmis | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-05 13:46

    […]  skrudintos duonos […]

    Atsakyti
  6. Pievagrybiai įdaryti pikantiškomis morkomis | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 19:38

    […]  skrudintos duonos […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt