• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Farširuoti kiaušiniai su tunu

2010-06-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Farširuoti kiaušiniai su tunu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Svogūnų laiškų – 15g
  • Tuno savo sultyse – 185g
  • Kaparėlių – 40g

Gaminimas

  1. Kietai išverdame kiaušinius.
  2. Atvėsiname šaltame vandenyje ir nulupame. Kiaušinius perpjauname pusiau ir išimame trynius.
  3. Dubenėlyje šakute sutriname išimtus trynius, sudedame nusausintą tuną bei smulkintus svogūnų laiškus ir išmaišome. Įberiame druskos ir pipirų.
  4. Šaukšteliu dedame įdarą į kiaušinio baltymus ir pabarstome kaparėliais.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: kaparėliai, kiaušiniai, petražolė, svogūnų laiškai, tunas, užkandis

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Kopūsto ir mėsos pyragas
Sekantis įrašas: Kepta bulvė su kiaušiniu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt