
Ingridientai
*400g miltų
*2 a.š. kepimo miltelių
*0,25 a.š. sodos
*0,5 a.š. druskos
*6 v.š. sviesto
*2 skiltelės česnako
*2 v.š. aliejus
*100g feta sūrio
*200ml pasukų
*70g saulėje džiovintų pomidorų
Gaminimas
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Dubenyje sumaišome miltus, su soda ir kepimo milteliais.
Sviestą supjaustome mažais gabaliukais ir įtriname rankomis į miltus. Įmiltus sudedame feta sūrį, pasmulkintus pomidorus, česnaką, aliejų ir pasukas. Išmaišome tešlą iki vientisos masės.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir dedame tešlos maždaug po 50g. Kišame į orkaitę ir kepame apie 15-18 minučių.
Feta sūrio ir džiovintų pomidorų pyragėlius patiekiame šiltus.
Parašykite komentarą